- styrke vokser indefra​

Hatha yoga – balance, ro og skånsom træning til dit niveau

Træn yoga med uddannet Hatha yoga instruktør, som har udviklet sit eget koncept ’ART-of-YOGA’, hvor yogaøvelserne bliver gradueret i forhold til dine særlige behov. Det gør træningen både ekstra skånsom og målrettet.

Hatha yoga er en af de ældste yogatyper i verden. Fordi den er så metodisk og konkret, er det nemt for alle – uanset baggrund og situation – at få udbytte af øvelserne. Du får derfor optimal yoga træning, uanset om du er trænet eller aldrig har prøvet yoga tidligere.

De fysiske øvelser bliver kombineret med systematisk vejrtrækning og fokuseret koncentration. På den måde arbejder yoga synkront i din krop og dit sind for at give dig bedre balance.

Læs mere om yoga

Brug blandt andet Hatha yoga til:

  • Fokus på stræk, balance og smidighed
  • Genoptræning
  • Træning i forbindelse med konkurrencer

I Hatha yoga ligger fokus på smidighed, styrke og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gås igennem i et roligt tempo. De mere dynamiske øvelser og sekvenser bruges til at varme kroppen op og stimulere kredsløbet. Kropsvarmen bruges til at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.

Målet med Hatha yoga er at strække og styrke kroppen og løsne spændinger, så din krop bliver afslappet og stærk. Med Hatha yoga kommer du dybere ind i de enkelte øvelser, så din krop giver slip på stress og spændinger. 

Hatha yoga giver balance i krop og sind

Med Hatha yoga får du den klassiske yoga med de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser. Stillingerne bliver udført i et roligt tempo med pauser.

Du har hele tiden dig selv og din krop med i processen. Der bliver ikke forceret eller tvunget bevægelser igennem, som din krop ikke vil være med til.

Formålet med Hatha Yoga er at øge din kropsbevidsthed, din koncentration og dit energiniveau. Med Hatha yoga får du ro i sindet og velvære i kroppen.

Læs mere om yoga som del af kreativ workshop og teambuilding