- styrke vokser indefra​

Yoga for alle – teambuilding og balance, fokus og koncentration

Yoga styrker din kropsbevidsthed, din energi, dit immunforsvar og din balance i både kroppen og sindet. Du får reduceret dit niveau af stresshormoner, når du dyrker yoga.

Du bliver mere optimistisk og i bedre humør. Har du tendens til angst og depression, bliver tendensen markant nedsat med yoga-træning. Du bliver bedre tilpas i din krop og klarere i hovedet af yoga.

Uanset hvad du fysisk og mentalt har brug for i dit liv, finder du det i yoga, fordi yoga aktiverer dit fysiske og mentale potentiale.

Læs mere om udbyttet af yoga »

Brug yoga til at komme i tættere kontakt med dig selv og få bedre udnyttelse af dine individuelle ressourcer. Eller ring og få sat en kreativ workshop eller event sammen, hvor yoga indgår som bærende eller delelement i arrangementet.

Yoga fungerer fint til teambuilding i en virksomhed. Planlægger du en firmarejse som led i teambuilding, er det nemt at arbejde temadage med yoga-træning ind i programmet og eventuelt kombinere det med en kreativ workshop i billedkunst.

Det giver større sammenhold medarbejdere indbyrdes og godt samarbejde medarbejdergrupper og afdelinger imellem i virksomheden. Godt samarbejde giver bedre produktivitet.

Læs om yoga og firmaaftaler »

Yoga er for alle – der er ingen begrænsninger

Yoga tager udgangspunkt i at anerkende dine behov og dit niveau. Om du er øvet eller begynder betyder ingenting.

Yoga er for dig, som:

  • aldrig har prøvet yoga før
  • er igang med et specielt styrketrænings forløb
  • har problemer med bevægeapparatet
  • har udfordringer med balancen
  • har brug for genoptræning
  • er under pres eller lider af stress
  • har brug for en yoga-event i forbindelse med teambuilding, temadag, workshop eller en kombination af kunst og yoga

Teknikkerne, øvelserne og metoderne er universelle og resulterer i forbedret sundhed, styrke, smidighed, selvudvikling og livskvalitet.

Oplev også friheden ved at dyrke yoga i naturen. Du får udendørs yogatræning på græs, hvor du ønsker det. Når kontakten imellem himmel og jord er så nærværende, bliver oplevelsen af træningen meget mere intens.

Læs om yoga på græs »