- man har kun det man giver

Bag om Artvesta

Artikel:
Læs om hvordan jeg får forretningsidéer, når jeg svinger malerpenslen:

Søndag – jeg samler på oplevelser » (1.0 Mb)

Bag om Artvesta

Vibeke Vesta har i en række år arbejdet med ledelse, salg og markedsføring i store virksomheder – blandt andet A.P. Møller, SAS hotellerne, Codan Forsikring, Tivoli, TDC, France Telecom med flere.

Vibeke Vesta udfører primært bestillingsarbejder for virksomheder og organisationer – men også for private.

Hun er uddannet på skolen for kreativ udvikling og har desuden modtaget privatundervisning.

Vibeke forsøger at være nærværende i nuet og tror på, at det vi giver ud, får vi også igen. Hun håber at gøre en positiv forskel ved hver dag at fokusere på , hvad hun kan give fremfor hvad hun kan få.

Konkret betyder det, at hun i sit kunstneriske virke altid sørger for, at en del af salgsprisen for enten malerier, kort og events med videre støtter godgørende aktiviteter.

Læs mere om kunst og godgørenhed » 

Kunstner og erhvervskvinde

Vibekes lange karriere i det private erhvervsliv giver hende det perfekte udgangspunkt for konstruktiv dialog omkring visionsmalerier og teambuildingevents til virksomheder.

I stedet for at have arbejdet sig ind udefra i samarbejdet med virksomheder, har Vibeke oparbejdet sin erfaring og forståelse for virksomhedens behov i forhold til kunst indefra og ud.

Det gør Vibeke som kunstner og menneske til en unik kombination af privatperson, der kommunikerer med dig og mig om vores ønsker i forhold til et portræt, og så erhvervskvinden, der intuitivt forstår, hvad en virksomhed ønsker.

Vibeke har fagligheden i orden – både som kunstner og erhvervskvinde.

Læs mere om visionen for ArtVesta »

Præmieret i Paris »

Vibeke Vesat har på den censurerede udstilling Art & Matière i Paris vundet prisen for det bedste nonfigurative og samtidig naturalistiske maleri. En pris der har affødt en række invitationer – blandt andet til Art Expo i New York og tilsvarende udstillinger i Venedig, Firenze, Berlin og London.

Læs mere om Vibeke Vesta’s udstillinger her »

Dagbladet Børsen: ”Når kunsten taler” »

I Danmark ses Vibeke Vestas malerier mange steder lige fra gallerier og udstillinger til private og offentlige virksomheder.

Læs flere presseudtalelser her »

 

Kunst og yoga »

Maleriet får dig ned i tempo, og du mærker dig selv, bliver mere modtagelig og afslappet. Med yoga øger du din fysiske og mentale smidighed, og nye ideer og tanker får lov til at falde på plads.

Læs mere om yoga her »

ArtVestaCard – den korte vej til velgørenhed »

Når du køber et ArtVestaCard støtter du automatisk godgørende aktivitet.

Sammensæt selv din kortpakke nøjagtig som du ønsker den.

Læs mere om ArtVestaCard her »