- styrke vokser indefra​

ART-of-YOGA – kunst og yoga i harmonisk samspil

ART-of-YOGA er grundlaget for den historiefortælling, der kendetegner Vibeke Vesta’s kunst.

Det ydre øjes visuelle kraft skaber farver og form, der inspirerer til en livslang søgen efter nye oplevelser i maleriet.

I yogaen er det en indre dialog med kroppens kerne, ro og behov, der sætter historien i gang. Det er det indre øje, der er i fokus – uanset de ydre omstændigheder.

Kombinationen af kunst og yoga giver en særlig ro og inspiration til en kreativ proces. Det giver en god balance mellem den ydre og den indre inspiration.

Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha yoga instruktør udviklet ART-of-YOGA, hvor yogaøvelserne bliver gradueret i forhold til dine særlige behov. Det gør træningen både ekstra skånsom og målrettet, hvis du:

  • aldrig har prøvet yoga før
  • har problemer med bevægeapparatet
  • har udfordringer med balancen
  • har brug for genoptræning
  • er under pres eller lider af stress
  • har brug for en yogaevent i forbindelse med teambuilding, temadag, workshop eller andre aktiviteter, hvor vi sammen designer eventen og kombinerer kunst og yoga.

Vibeke Vesta har gennem mange år været aktiv billedkunstner. Hendes erfaringer fra arbejdet med både kunst og yoga har vist, at du bliver styrket i den kreative proces, når kunsten og yogaen kombineres. Der opstår simpelthen nye ideer, og du bliver i stand til at tænke mere abstrakt og se tingene lidt fra oven.

Maleriet får dig ned i tempo. Du mærker dig selv, bliver mere modtagelig og afslappet. Med yoga øger du din fysiske og mentale smidighed. Nye ideer og tanker får lov til at falde på plads. 

ART-of-YOGA bruger Hatha yoga som yogatræning

Hatha er en af de ældste yogatyper i verden. Fordi den er så metodisk og konkret, er det nemt for alle – uanset baggrund og situation – at få udbytte af øvelserne. De fysiske øvelser bliver kombineret med systematisk vejrtrækning og fokuseret koncentration. På den måde arbejder yoga synkront i krop og sind.

Læs mere om Hatha yoga »